Revista Scriitorul – Numărul 1

Așteptarea a luat sfârșit! 🇹🇩 De ziua națională a românilor vă invităm să citiți o revistă fondată de doi tineri ambițioși și perseverenți al cărui țel a fost de la bun început descoperirea și promovarea scriitorilor și scriitoarelor cu suflet tânăr și talent deosebit.

Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis materiale în toate aceste ultime luni. A fost dificil să alegem cele mai bune poezii, proze, articole și recenzii, însă avem nădejdea că veți îndrăgi ceea ce veți regăsi în paginile acestei reviste.

Sperăm să ne bucurăm de susținerea voastră în acest demers. Este un drum lung, dar plin de împliniri pentru toți. Vă așteptăm părerile, atât a autorilor din revistă, deoarece suntem foarte curioși să știm dacă sunteți încântați de ceea ce am realizat, dar și a cititorilor care îi pot încuraja pe autorii noștri să continue să-și dezvolte talentul.


La capătul a sute de ore de muncă în diferite programe de editare, al lucrului individual și în echipă, acest prim număr nu ar fi fost complet fără ajutorul Blogului Cărți și Praf de Stele căruia îi mulțumim pentru eforturile și implicarea depuse pentru numărul de la 1 decembrie.


Revista Scriitorul vă urează La Mulți Ani și vă invită să citiți cele 92 de pagini. Dați de veste și apropiaților voștri, fiindcă toți autorii din revistă merită să fie descoperiți de cât mai mulți oameni și impulsionați să scrie mai mult și mai bine.

Vă mulțumim 🇹🇩📢
– Fondatorii


Descarcă revista de AICI!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s